Torsten Laen ny formand

På Håndbold Spiller Foreningens ordinære repræsentantskabsmøde lørdag d. 7. maj fik bestyrelsen 2 nye ansigter og ny formand.

Pressemeddelelse, 8/5-2005
Håndbold Spiller Foreningen afholdte i går det ordinære repræsentantskabsmøde forud for kvindernes DM-finale mellem Slagelse FH og Aalborg DH i Brøndby Hallen.

Foreningens formand Claus Flensborg havde valgt at takke af efter 5 år i bestyrelsen, heraf 4 år som formand, for at give plads til ny kræfter. Claus har været et stort aktiv for Håndbold Spiller Foreningen, som på repræsentantskabsmødet takkede Claus for hans store frivillige indsats for de danske elitehåndboldspillere.  

Søren Stryger havde ligeledes valgt at stoppe som bestyrelsesmedlem. Håndbold Spiller Foreningen er også Søren taknemmelig for en engageret og betydningsfuld frivillig indsats for de danske elitehåndboldspillere. Søren stopper efter 2 år i bestyrelsen.

Repræsentantskabet valgte Søren Stoklund, KIF Kolding og Jesper Groosen, TMS Ringsted som nye bestyrelsesmedlemmer. Begge spillere har allerede i den forløbne sæson vist engagement i foreningens arbejde for elitehåndboldspillernes vilkår.

I bestyrelsen fortsætter Torben Vinther, Karina Bjørn, Karin Mortensen, Christina Roslyng, Annelise Vidø og Torsten Laen.

Netop Torsten Laen valgte bestyrelsen som sin nye formand. Torsten blev valgt til bestyrelsen for 1 år siden, men har allerede vist sig at være yderst kompetent i foreningsarbejdet. Torsten har en solid ballast i sine erfaringer som spiller i GOG Gudme og på det danske landshold.

Kasper Hvidt, Portland San Antonio og Jeanne Andersen, ROAR Roskilde afløser Søren Stoklund og Gitte W. Nørsøller som bestyrelsessuppleanter. Her supplerer de Pernille Fisker, Randers HK.