Torsten Laen - Professionel håndboldspiller og nyuddannet cand.scient. i Idræt og Erhvervsøkonomi

Med hjælp fra Syddansk Elite og Study4player fik Torsten Laen sit liv som universitetsstuderende og professionel håndboldspiller til at gå op i en højere enhed.

Nyhed, 17/9-2012

For størstedelen af alle elitesportsudøvere kommer der et tidspunkt, hvor den sportslige karriere må ophøre og man må gøre sig nogle overvejelser om sit fremtidige liv. Disse overvejelser kommer Torsten Laen ikke til at gøre sig – i hvert fald ikke i lige så høj grad som mange andre professionelle sportsudøvere. Han har sideløbende med sin sportslige karriere taget en uddannelse ved Syddansk Universitet og er nu, efter 11 års indskrivning på universitetet, uddannet cand.scient i Idræt og Erhvervsøkonomi.

Som elitesportsudøver har du mulighed for at studere på kvart, halv eller hel tid og hvis du yderligere er medlem hos HSF, har du mulighed for at få råd og støtte fra Study4player, som har faste kontaktpersoner på alle landets otte universiteter og en række øvrige uddannelsesinstitutioner.

- Det har været en lang proces, hvor jeg i starten brugte mere tid på at søge dispensationer end på selve studiet! Syddansk Elite og Study4player har været en gave, der er kommet undervejs og som har været en kæmpe hjælp. Specielt i forhold til mine sidste 5 år i udlandet, hvor det har været uvurderligt i forhold til at gennemføre mit studie, fortæller Torsten Laen.

For yderlige information eller spørgsmål kontakt Håndbold Spiller Foreningen:
Telefon: 33 12 11 28 eller mail: kontakt@haandboldspiller.dk.

Håndbold Spiller Foreningen ønsker Torsten Laen tillykke med den nye titel!