Totalkredit ny sponsor for håndboldherrerne

Dansk Håndbold Forbund (DHF) har indgået et samarbejde med Totalkredit, som bliver ny hovedsponsor for herrelandsholdet de næste tre år.

Nyhed, 30/5-2011

Totalkredit vil, sammen med mere end 90 pengeinstitutter i Totalkredit-fællesskabet, være med til at skabe en folkelig og historisk opbakning om håndboldlandsholdet, lyder det fra DHF.

”Vi er stolte af, sammen med Totalkredit, at kunne præsentere det nye samarbejde. Vi glæder os til at inddrage Totalkredit og deres samarbejdende pengeinstitutter i fællesskabet omkring herrelandsholdet og håndboldsporten. Samspillet vil repræsentere noget nytænkende i forhold til synergi mellem idrætten og erhvervslivet," siger Per Rasmussen, formand for DHF.

Sponsoratet glæder også HSFs direktør Michael Sahl Hansen, som udtaler:
”Jeg syntes det er dejligt at herrelandsholdet har fundet en så stærk samarbejdspartner som Totalkredit. Dejligt at både det arbejde spillerne har ydet på banen og det folkene bag kulisserne i DHF har ydet, nu har udmønstret sig i en så fin aftale løbende de næste tre år. Herfra skal der lyde et stort tillykke med aftalen!”