rightcontenttop


rightcontentbottom

Håndbold Spiller Foreningen på Twitter
Følg os HER
::NYHEDSBREV::
Tilmeld / afmeld dig vores nyhedsbrev. Din email:
 
maincontenttop
Nyhed, 28/2-2012
AG København skal til Sverige
Da der her til formiddag blev trukket lod til 1/8-delsfinalerne i mændenes Champions League trak AG København svenske IK Sävehof.

 På forhånd havde AG København håbet på at trække IK Sävehof fra Göteborg området. Og da der blev trukket lod i Velux hovedkvarter i Nordsjælland blev danskerne ikke skuffede. Og dermed er der lagt op til en kort rejse for både holdet, men også fans af det danske hold.
 
Svenskerne er muligvis uden de store stjerner, men er en af dette års Champions Leagues helt store positive overraskelser. På trods af at de skulle igennem kvalifikationsturneringen, har de formået at tilkæmpe sig en tredjeplads i deres gruppe. 
 
Hans Lindberg og HSV Hamborg skal op imod Torsten Laen og Füchse Berlin, som også kommer fra Tyskland. De to hold har allerede mødtes to gange i den tyske Bundesliga, hvor det er endt med en sejr på et mål til hver af de to hold. Der er dermed lagt i kakkelovnen til nogle tyske brag.
 
Polske Vive Kielce med landsholdsmålmand Marcus Cleverly på holdet trak Cimos Koper fra Slovenien, mens Orlen Wisla Plock med Morten Seier Larsen og Kenneth Olsen skal i ilden mod rekordmestrene fra Tyskland THW Kiel. Jesper Nøddesbo og Barcelona fik en hård lodtrækning, da de franske mestre fra Montpellier blev trukket op af bowlen, mens Barcelonas ærkerivaler fra Atletico Madrid med Nicolaj Markussen i topform, fik en overkommelig lodtrækning i form af Kadetten Schaffhausen fra Schweiz.
 
Alle 1/8-delsfinalerne:
HSV Hamburg (GER) – Füchse Berlin (GER),
FC Barcelona (ESP) – Montpellier (FRA)
THW Kiel (GER) – Orlen Wisla Plock (POL)
Atletico Madrid (ESP) – Kadetten Schaffhausen (SUI)
MKB Veszprem (HUN) – Reale Ademar Leon (ESP)
RK Cimos Koper (SLO) – Vive Kielce (POL)
RK Osiguranje Zagreb (CRO) – Metalurg Skopje (MKD)
AG København (DEN) – IK Sävehof (SWE)


maincontentbottom

Håndbold Spiller Foreningen · c/o Spillerforeningen · Frederiksholms Kanal 4, 2. · 1220 København K · Tlf. 33 12 11 28 · Fax 33 12 56 21 · kontakt@haandboldspiller.dk
bottom gif