Vær opmærksom, inden du underskriver "drømmekontrakten"

Det er vigtigt, at du overvejer dine muligheder, inden du skriver under på ?drømmekontrakten?. I udlandet er der mange klubber, som ikke holder, hvad de lover, og herhjemme skal du være opmærksom på dine kontraktmæssige rettigheder.

Nyhed, 8/6-2011

Igennem de senere år har Håndbold Spiller Foreningen hjulpet flere spillere, som har haft dårlige oplevelser med udenlandske klubber, eller som ikke har fået den fornødne hjælp og rådgivning af deres agenter. Herhjemme skal du samtidig have i baghovedet, at en række minimumskrav, som klubberne ikke kan skrive sig ud af. Det drejer sig bl.a. om feriepenge, der altid skal lægges til den feriepengeberettigede løn samt ferietillæg.
  
I HSF har vi kompetente rådgivere, som kan give dig råd og vejledning omkring alt fra feriepenge til specifikke detaljer i din kontrakt. Vi har desuden et bredt kendskab til den internationale håndboldverden, og vi ved derfor, hvilke lande du skal være særlig påpasselig med at underskrive kontrakter i.
  
Du er altid velkommen til at kontakte os med de spørgsmål, du måtte have, eller hvis du blot har behov for at få nogle andre øjne til at se din kontrakt igennem. Kontakt spillerrådgiver Kresten Blæsild på 22 32 18 55.

Du kan læse artiklen omkring brugen af agenter, skrevet af Martin Bager og Lean Bach, som er suppleanter til HSF’s bestyrelse. De kommer med gode råd, og vejledning til hvordan man som spiller skal navigere sig i gennem agenternes farvand. Du finder artiklen i Spillernyt her.