ÅRETS KVINDELIGE LANDSHOLDSSPILLER 2020/2021

Det er tredje gang i alt og andet år i træk, Sandra Toft modtager hæderen som Årets Kvindelige Landsholdsspiller. Brest Bretagne Handball-spilleren fik hele 73% af stemmerne. Mie Højlund kom igen i år ind på en flot 2. plads – denne gang med 8% af stemmerne, mens Kristina Jørgensen og Mia Rej Bidstrup deler tredjepladsen med hver 6% procent af stemmerne.

Den danske målvogter har haft en formidabel sæson på landsholdet, hvor hun er gået forrest med en perlerække af flotte præstationer. Sandra Toft var en afgørende figur på det danske kvindelandshold ved EM på hjemmebane i Herning tilbage i december, hvor hun også helt fortjent fik en plads på turneringens All-star hold. I klubregi vandt Sandra Toft den franske pokalturnering og det franske mesterskab med Brest Bretagne Handball, mens det blev til en flot 2. plads i Champions League.

Sandra Toft fik debut på det danske landshold den 27. marts 2008. Hun er sidenhen noteret for 138 kampe og et enkelt mål i rødt og hvidt. Her til aften fik landsholdets nr. 1 overrakt prisen forud for EM-kvalifikationsopgøret mod Østrig i Forum Horsens.