ÅRETS MANDLIGE LANDSHOLDSPILLER 2021/2022

Kometkarriere er nærmest en underdrivelse at sætte på den 23-årige højre backs udvikling. Nu hyldes han af kollegerne for præstationerne i rødt og hvidt.

Selvom han kun har spillet 35 A-landskampe, har Mathias Gidsel allerede sat et enormt aftryk ved de tre mesterskaber, han har deltaget i. Både under sidste års VM-triumf og ved EM i januar blev han kåret som turneringens bedste højre back, og til OL i Tokyo opnåede han hæderen som MVP, turneringens mest værdifulde spiller. Mathias Gidsel skiftede efter sidste sæsons DM-triumf med GOG til Füchse Berlin, og han har også allerede taget Bundesligaen med storm! Bl.a. er han for nylig kåret som månedens spiller af klubbens fans.

Nu kan han føje endnu en anerkendelse til CV’et. Nemlig titlen som Årets Mandlige Landsholdsspiller 2021/2022. Håndbold Spiller Foreningen står bag denne kåring i samarbejde med DHF, og det er spillerne fra HTH Herreligaen, 1. division og de danske udlandsprofessionelle, der har stemt på deres favorit. Kåringen fandt sted i forbindelse med Håndboldherrernes EHF Euro Cup kamp mod Spanien. En kamp Danmark vandt i sikker stil, og hvor Mathias endnu en gang blev kåret som kampens spiller.

Det var Mathias’ første kåring som Årets Mandlige Landsholdsspiller. En hæder han modtog foran landsholdskammeraterne Niklas Landin og Magnus Saugstrup.

Stort tillykke til Mathias Gidsel med den flotte kåring!


Foto: Ernst Van Norde