By Nord Copenhagen ny samarbejdspartner!

Håndbold Spiller Foreningen har indgået en samarbejdsaftale med By Nord Copenhagen, som er en dansk designvirksomhed. Som medlem af Håndbold Spiller Foreningen opnår du 25 % rabat ved at handle i By Nord Copenhagens webshop.

Håndbold Spiller Foreningen har indgået en samarbejdsaftale med By Nord Copenhagen, som er en dansk designvirksomhed, som har eksisteret siden 2008. By Nord Copenhagen store kollektion omfatter unikke, tidløse og funktionelle produkter i høj kvalitet, der forhandles af eksklusive møbel- og indretningsbutikker i hele verden. 

Samarbejdet betyder at medlemmer af Håndbold Spiller Foreningen får mulighed for at handle via By Nord Copenhagens webshop med 25 % rabat og få fri levering på alle køb over 1.000 kr. i webshoppen. Tilbuddene gælder eksklusivt for Håndbold Spiller Foreningens medlemmer.

Som medlem skal du bruge den pr. mail tilsendte rabatkode. Når du checker ud af webshoppen fratrækkes der automatisk 25 % rabat på købet. Skulle du mod forventning ikke have modtaget mailen med rabatkoden, så skriv til kontakt@haandboldspiller.dk.

Læs mere om By Nord Copenhagen og se deres lækre produkter her: www.bynord.com/dk.