Ernst & Young

Håndbold Spiller Foreningen samarbejder med revisions- og konsulentvirksomheden Ernst & Young, så du får den bedste skatterådgivning på markedet.

Ernst & Young kan svare på alle typer af skattemæssige spørgsmål.

Første kontakt mellem dig og Ernst & Young er gennem den indbyrdes samarbejdsaftale betalt af Håndbold Spiller Foreningen. Du kan altså vederlagsfrit tage kontakt til Ernst & Young for at drøfte, hvordan en aktuel problemstilling kan løses. Derudover kan du som medlem af Håndbold Spiller Foreningen få tilsendt en skattefolder og få overblik over dine muligheder for fradrag m.m.

Er problemet større end det kan løses under en enkelt samtale, vil Ernst & Young, i samarbejde med dig, vurdere, hvad der skal gøres, og bedømme, hvad det kommer til at koste.

Ernst & Young kan for eksempel hjælpe dig med din skatteplanlægning/selvangivelse eller sikre en korrekt skatteflytning, hvis du flytter til udlandet eller hjem igen.

Har du spørgsmål omkring kørsel, SKAT eller andre spørgsmål i den henseende, så står vores jurateam i samarbejde med Ernst & Young klar til at hjælpe dig. Ring eller skriv til os for at høre nærmere.

Kontakt
Anne Jakobsen
Chefjurist
Direkte: 33 30 13 34
Mobil: 29 91 47 01
anne.jakobsen@spillerforeningen.dk