Nyt samarbejde mellem Berthelsen Naturprodukter og Håndbold Spiller Foreningen

Nyt samarbejde mellem Berthelsen Naturprodukter og Håndbold Spiller Foreningen

22. november 2017:

Få gratis kosttilskud til optimering af din sportslige præstation i 4 måneder

Håndbold Spiller Foreningen har netop indgået samarbejde med Berthelsen Naturprodukter, der har 40 års erfaring med kosttilskud.

I forbindelse med dette samarbejde søger Berthelsen Naturprodukter elitehåndboldspillere, der vil teste deres produkter i 4 måneder og efterfølgende kan bruges som cases i markedsføring fra primo 2018.

Produkterne der skal testes er:

Berthelsen Multisport:

Berthelsen Multisport er specielt designet som et komplet tilskud til sportsfolk og motionister, men kan med fordel benyttes af alle, der ønsker et komplet sammensat vitamintilskud.

Multisport indeholder 13 vitaminer og 11 mineraler, samt 6 aminosyrer. Det giver dig de bedste forudsætninger for at præstere optimalt i pressede situationer og giver dig større mentalt overskud og mindsker træthed.

Læs mere her

Berthelsen MagCitrat:

Berthelsen MagCitrat er et vegetabilsk letoptageligt magnesiumtilskud med en optimal kombination af magnesium-citrat og aminocheleret mangesium-bisglycinat samt B6.

De to magnesium kilder bidrager til muskler, nervesystem, psyke, elektrolytbalance, celledeling og energistofskifte. Magnesium mindsker træthed og giver ro i kroppen, samt mindsker muskelkramper.

Læs mere her

Berthelsen Vegetabilsk Omega 3:

Berthelsen Vegetabilske Omega-3 giver dig de sunde DHA og EPA-fedtsyrer fra havalger. I den naturlige fødekæde så er det havalgerne som producerer DHA og EPA-fedtsyrerne, der senere hen bioakkumuleres op igennem fødekæden, fordi algerne spises af krebsdyr, som spises af fisk, som spises af mennesker.

Læs mere her

Hvordan bliver jeg testperson?

Hvis du kan tænke dig at blive testperson og dermed få udleveret 4 måneders gratis forbrug af de tre kosttilskud samt deltage som case i markedsføring primo 2018 efter en nærmere beskrevet plan skal du skrive til kontakt@haandboldspiller.dk