AGENT - SAMARBEJDE MED PRO ATHLETS

Håndbold Spiller Foreningen ønsker at være en spiller på agentmarkedet, og vi tilbyder agentservice til vores medlemmer.

For nærværende er der ingen licenskrav til agenter, hvilket Håndbold Spiller Foreningen finder kritisabelt. Formålet med at tilbyde agentservice er, at Håndbold Spiller Foreningen vil tilbyde sine medlemmer et troværdigt og sikkert alternativ på agentmarkedet, hvor spilleren kan have fuld tillid til, at alene spillernes interesser har indflydelse på rådgivningen. 

Håndbold Spiller Foreningen har en samarbejdsaftale med Pro Athletes, som er en agentvirksomhed for håndboldspillere. Simon Friis og Susan Andersen har hovedansvaret for herre- og damesiden.

Simon Friis, som også er FIFA licenseret fodboldagent, har selv spillet håndbold på eliteniveau for blandt andre Roskilde Håndbold, Ajax, SG Flensborg - Handewitt, Eintracht Hildesheim, AG København og Team Sydhavsøerne.

Susan Andersen har mere end en 15 års lang professionel håndboldkarriere bag sig, der blandt andet har ført hende omkring klubber som FC Midtjylland, Randers HK, KIF Kolding, SønderjyskE, Sola i Norge, GOG, HC Odense og de spanske ligaklubber Bera Bera og Elche.   

Læs mere om Pro Athletes HER eller kontakt Simon Friis på 20 40 13 48. Du kan også kontakte Håndbold Spiller Foreningens sekretariat for yderligere oplysninger.