ER DU TILSTRÆKKELIGT FORSIKRET?

En af de væsentlige ting at sikre sig som professionel håndboldspiller er tilstrækkelige forsikringsdækninger af sig selv. Som professionel håndbold spiller er du afhængig af din krops fysiske niveau og formåen for at opretholde en forventet indkomst. Risiko for alvorlige skader, der kan ende med at få alvorlige konsekvenser for din fremtidige karriere, er derfor af yderst væsentlighed at forholde sig til.

Håndbold Spiller Foreningen har derfor også særligt fokus på at sikre mulighed for alle spillere til at tegne de mest optimale forsikringer på markedet, med de bedste betingelser til konkurrencedygtige priser.

Håndbold Spiller Foreningen har derfor indgået et samarbejde med First, der sikrer spillerne mulighed for at tegne heltidsulykkeforsikring samt karrierestopforsikring, som Håndbold Spiller Foreningen kan stå på mål for.

Heltidsulykkesforsikring

Priserne for heltidsulykkesforsikring lægger fast til kr. 3.800 pr. million for dækning op til de første kr. 4,5 millioner. Herefter afhænger prisen af spillerens alder. Læs mere her.

Karrierestopforsikring

Karrierestopforsikring er for dig, der fortsat forventer at have nogle gode år endnu som professionel håndboldspiller. Nogle gode år, som du kan miste, hvis du skulle blive ramt af en så alvorlig skade eller sygdom, så du ikke længere kan spille håndbold professionelt. Jo yngre du, og jo længere karriere, du har tilbage, des større kan denne risiko være.

Rådgivning i HSF

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os. Vores eksterne rådgivere står også klar, hvis forsikringsspørgsmålet er af mere kompleks karakter.