Studiejob: Er du vores kommende håndboldjurist?

Håndbold Spiller Foreningen søger en stud.jur. Stillingen giver indblik i nogle af de interessante juridiske sager i dansk håndbold, ligesom du får en tæt kontakt til vores medlemmer, som vi assisterer med blandt andet arbejdsskadessager, kontraktrådgivning mm.

Arbejdet i Håndbold Spiller Foreningen er en unik mulighed for et studiejob, hvor du får ansvaret for nogle meget aktuelle og håndgribelige sager, samt bliver klædt godt på til de praktiske udfordringer, som det moderne arbejdsliv kræver.

Som stud.jur. i Håndbold Spiller Foreningen vil du få indblik i nogle af de interessante juridiske sager i dansk håndbold. Når håndboldspillere oplever, at deres kontrakter bliver misligholdt, eller uheldet er ude så de skal have assistance til en arbejdsskadessag, har du som Håndbold Spiller Foreningens sagsbehandler en vigtig rolle sammen med det øvrige juridiske team.

I samarbejde med Håndbold Spiller Foreningens øvrige ansatte vil du blandt andet komme til at stå for behandlingen af danske håndboldspilleres skadessager og forsikringssager.

Som et led i arbejdet vil du udvikle dine faglige kompetencer gennem et samarbejde med Håndbold Spiller Foreningens eksterne advokatkontor og øvrige eksterne rådgivere.

Du refererer til Håndbold Spiller Foreningens direktør, Michael Sahl Hansen, og vil komme til at arbejde i team med Spillerforeningens jurister og øvrige studentermedhjælpere.

Kvalifikationer

  • Interesse for forsikringsret, ansættelsesret, arbejdsret, sportsret og obligationsret
  • God til skriftligt dansk
  • God til engelsk i tale og skrift
  • Håndbold- og sportsinteresseret
  • Selvstændig, serviceminded og udadvendt

 

Læs hele jobopslaget, og send din ansøgning her: https://graduateland.com/da/job/43966169/21/studiejob-er-du-vores-kommende-haandboldjuristae