ÅRETS MANDLIGE TALENT 2023/2024

Efter en sensationel sæson sammen med TMS Ringsted bliver 20-årige Tobias Nielsen nu kåret til Årets Talent i dansk håndbold.

Spillerne var aldrig rigtigt i tvivl. 86% af stemmerne taler sit tydelige sprog, og kollegerne i Herreligaen, 1. division og de danske udlandsprofessionelle bifalder nu højrefløjen Tobias Nielsen for en fortryllende sæson. Spillerrådgiver i Håndbold Spiller Foreningen Kaare Ravn Larsen var til stede til TMS Ringsteds slutspilskamp mod GOG, og overrakte Tobias pokal samt unikt ur med indgravering fra About Vintage. Tobias følger i fodsporene på store navne som Mikkel Hansen, Mathias Gidsel og Simon Pytlick, som alle tidligere har vundet prisen som Årets Talent.

Tobias Nielsens statistik i denne sæson er ikke til at tage fejl af. 167 mål i 25 kampe i grundspillet gav Tobias en fjerdeplads på topscorerlisten, med en imponerende scoringsprocent på 77,7% - den klart højeste scoringsprocent i top-10. Tobias er kendetegnet ved en stor teknisk begavelse, en ukuelig optimisme samt altid at lægge hjerte og sjæl på de 40x20 meter i samtlige 60 minutter. Hjertet bruger Tobias også ved siden af håndbold, hvor han stadig er træner for u15 pigerne i barndomsklubben FIF.

Det er en blåstempling af Tobias’ soleklare evner, at spillerne nu kårer ham som Årets Talent.

Stort tillykke, Tobias!

Stemmefordeling for Årets Mandlige Talent 2023/2024

Tobias Nielsen, TMS Ringsted, 86% af stemmerne

Hjalte Lykke, GOG, 8% af stemmerne

Patrick Boldsen, Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, 2% af stemmerne.