BLIV MEDLEM - KONTAKTFORMULAR

Vil du gerne være medlem?

Der findes flere typer af medlemskab for både dame- og herrehåndboldspillere: Hvilken type du skal have, afhænger af din status som håndboldspiller.

Bemærk, at kontingentsatsen afhænger af din status som amatør eller kontraktspiller samt dit lønniveau, hvis du er kontraktspiller.

Typer af medlemskab
Der findes flere typer af medlemskab for både dame- og herrehåndboldspillere: Hvilken type du skal have, afhænger af din status som håndboldspiller.

  • Amatørmedlem - hvis du på amatørbasis spiller håndbold i Danmark i håndboldligaen, 1. division eller er tilknyttet talenttræning, unionshold eller ungdomslandshold under Team Danmark eller DHF. 
  • Kontraktmedlem - hvis du på kontrakt spiller håndbold i Danmark i håndboldligaen eller 1. division eller er tilknyttet talenttræning under Team Danmark eller DHF.
  • Udlandsprofessionel - hvis du spiller håndbold i udlandet og er dansk statsborger.  
  • Associeret medlem - hvis du spiller håndbold i 2. division i Danmark (uanset du er på kontrakt eller er amatør) og samtidig ikke deltager i talenttræning under Team Danmark eller DHF.
    Associerede medlemmer betaler kontingentsats efter ovennævnte inddeling.
  • Masters-medlem - For tidligere professionelle, der stadig vil drage fordel af netværket, rådgivning i forbindelse med karriereskiftet, samt de samarbejdsaftaler vi har i Håndbold Spiller Foreningen
  • Trænermedlemskab - Der er mulighed for medlemskab for trænere i Håndbold Spiller Foreningen, for eksempel til gennemgang af ansættelseskontrakter. Håndbold Spiller Foreningen forbeholder sig dog retten til at varetage interesserne for vores primære medlemmer (spillerne) i konkrete tvister. 


Uanset din type af medlemskab har du adgang til alle Håndbold Spiller Foreningens medlemsgoder og tilbud. Dette gælder således også associerede medlemmer. 
Læs mere om kontingentsatsen for det enkelte medlemsskab her

*Personnummer (CPR-nummer) er en fortrolig oplysning, der er særskilt reguleret i databeskyttelsesloven. Læs mere om det her

Skriv dine informationer nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.