ÅRETS KVINDELIGE TALENT 2023/2024

Til trods for hendes unge alder har hun allerede spillet flere sæsoner i Kvindeligaen. Nu hylder kollegerne ”AC” for en fabelagtig sæson i målet hos København Håndbold.

På næsten hver anden stemmeseddel hos spillerne i Kvindeligaen, 1. division og de danske udlandsprofessionelle stod Anne Christine Bossens navn. Spillerrådgiver i Håndbold Spiller Foreningen Kresten Blæsild var til stede til København Håndbolds slutspilskamp mod Viborg HK, for at overrække pokal og unikt ur med indgravering fra About Vintage til en tydeligt overrasket og glad Anne Christine. Hendes navn står nu indgraveret på pokalen ved siden af bl.a. Lærke Møller, Anne Mette Hansen og Mie Højlund.

”AC” fik debut i den danske liga allerede som kun 17-årig for Holstebro Håndbold. Den igangværende sæson har været 20-årige Anne Christine Bossens store gennembrud efter skiftet til København Håndbold i 2022 - og hendes statistikker taler sit tydelige sprog. 33,1% i redningsprocent i grundspillet, 182 redninger heraf 5 på straffekast gjorde ”AC” til den bedste målvogter udenfor top-3 holdene. Igennem hendes ungdomstid nåede hun også at repræsentere det danske ungdomslandshold, hvor hun samlet spillede 29 kampe for Danmark. Anne Christine karaktertræk er knaldhårdt arbejde, en formidabel forudseenhed på både nær- og langskud samt at være en fremragende holdkammerat.

Anne Christine modtager nu den ærefulde kåring som Årets Talent af sine kolleger, og vi glæder os meget til at følge hende i fremtiden.

Stort tillykke, AC!

 

Stemmefordeling for Årets Talent 2023/2024:

Anne Christine Bossen, København Håndbold, 49% af stemmerne

Julie Scaglione, Ikast Håndbold, 35% af stemmerne

Clara Bang, Skanderborg Håndbold, 13% af stemmerne