Torsten Laen er ny rådgiver i Håndbold Spiller Foreningen

Den tidligere landsholdsspiller skal fremover bruge sin store erfaring og viden fra et helt liv i den professionelle håndboldverden til at rådgive Håndbold Spiller Foreningens medlemmer.

Med mere end 150 landskampe samt erfaring fra BM Ciudad Real, Füchse Berlin, KIF Kolding København og GOG er det en yderst meriteret mand som Håndbold Spiller Foreningen har ansat pr. 1. september 2020. 40-årige Torsten Laen kender håndboldverdenen bedre end de fleste og qua Torsten Laens erfaringer fra sit tidligere job i PeopleLink, så er det en drømmesigning for håndboldens fagforening.

”Med tilgangen af Torsten Laen får vi lagt endnu et lag på vores rådgivning og fokus på håndboldspillernes rettigheder og jeg er sikker på, at Torsten bliver en stor gevinst for os og ikke mindst vores medlemmer”.

- Vi er rigtig glade for at få en kapacitet som Torsten ombord, da han gennem et helt liv i håndbolden kender han branchen indefra. Torsten har tidligere også fungeret som formand i Håndbold Spiller Foreningen og derfor har han også et stort kendskab til bestyrelsesarbejdet. Derudover er Laen en vellidt og respekteret person blandt spillerne og med tilgangen af Torsten får vi lagt endnu et lag på vores rådgivning og fokus på håndboldspillernes rettigheder, og jeg er sikker på, at Torsten bliver en stor gevinst for os og ikke mindst vores medlemmer,

siger Michael Sahl Hansen, Direktør i Håndbold Spiller Foreningen og afslutter:

- Torsten er valgt blandt et yderst stærkt felt af ansøgere til rollen og jeg må sige, at det har gjort mig glad, at så mange kompetente mennesker har ansøgt om jobbet hos os, om end det naturligvis ikke er sjovt at skuffe dygtige og ambitiøse folk, men matchet med Torsten føler jeg er det helt rigtige for Håndbold Spiller Foreningen.

Torsten Laen kommer fra en ansættelse i PeopleLink, hvor han har fungeret som konsulent inden for ekstern rekruttering samt en rolle som sportslig rådgiver i GOG.

- ”Jeg har i min tid i håndbolden altid haft en interesse for at optimere spillernes vilkår og har i flere år været aktiv i Håndbold Spiller Foreningen – både i bestyrelsen og som formand. Så jeg glæder mig utrolig meget til at vende tilbage til det arbejde og en organisation med kompetente mennesker, jeg kender i forvejen,” siger Torsten Laen.

Rollen som rådgiver i Håndbold Spiller Foreningen betyder blandt andet, at Torsten Laen skal varetage klubbesøgene i de danske håndboldklubber i samspil med Kresten Blæsild, som har mere end 14 års erfaring i feltet. Håndbold Spiller Foreningen besøger trupperne i løbet af sæsonen i de bedste danske rækker (kvinder og mænd) og 1. divisionerne (kvinder og mænd). Rådgiverteamet kommer ligeledes til at sætte ekstra fokus på at besøge ungdomsgrupperne og afholde forældremøder for at sikre de helt unge håndboldspillere en optimal entre i håndboldbranchen.

-”Jeg glæder mig til at kunne rådgive spillere lige fra dem, der er på vej ind på håndboldscenen, dem der er på toppen, og til dem der er på vej ud. Det handler om det gode håndboldliv – ikke kun på banen, men også omkring uddannelse, job, fritid og trivsel i samarbejde med 4player. Også efter den aktive karriere. Samtidig ser jeg frem til at samarbejde med håndboldens forskellige aktører,” siger Torsten Laen.