Mikkel Hansen Årets Mandlige Håndboldspiller 2019

For sjette gang i karrieren kan Mikkel Hansen lade sig krone som Årets Mandlige Håndboldspiller. Den forsvarende olympiske mester og verdensmester tog sig af 35 % af stemmerne og kan derfor kalde sig Årets Mandlige Håndboldspiller 2019.

Under normale omstændigheder ville kåringen til Årets Håndboldspiller være sket i forbindelse med en håndboldkamp, men det kan desværre ikke lade sig gøre grundet Corona pandemien.

Det er Håndbold Spiller Foreningen der står bag kåringen i samarbejde med Paul Mitchell hårprodukter, og det er spillerne fra Primo Tours ligaen, 1. division og de danske udlandsprofessionelle, der har stemt på deres favorit.

Mikkel Hansen startede 2019 på forrygende vis med at spille et fantastisk VM, hvor han blev topscorer og valgt til turneringens MVP og på denne vis bidrog til dansk VM-guld. 2019 blev også årets hvor Mikkel Hansen scorede sit mål nummer 1.000 for det danske A-landshold. Ligeledes vandt den hårdt skydende back det franske mesterskab med Paris Saint-Germain Handball.

Det var en glad Mikkel Hansen som Håndbold Spiller Foreningen fangede på telefonen:

Jeg er ekstremt glad og stolt over at blive valgt af mine kolleger til Årets Håndboldspiller i 2019 i Danmark. Der var mange spillere, der havde et rigtigt flot 2019 og det er det ypperste at modtage en hæder, hvor det er ens kollegaer, der peger på en. 2019 var et særligt år for mig på mange plan og denne kåring varmer rigtigt meget i denne periode, hvor det ikke bliver til meget håndbold.”  

Stemmefordelingen for Årets Mandlige Håndboldspiller 2019 så ud som følger:

Mikkel Hansen, Paris Saint Germain Handball, 35% af stemmerne

Niklas Landin, THW Kiel, 26% af stemmerne

Rasmus Lauge, SG Flensburg Handewitt/Veszprém KC, 22% af stemmerne

 

Stort tillykke til Mikkel Hansen!