Anden udgave af Spillernyt i 2013 er på gaden nu!

Læs om den store betydning af at have styr på sine forsikringer, det årlige repræsentantskabsmøde samt vores årlige kåringer og meget mere.

Pressemeddelelse, 17/6-2013

Håndbold Spiller Foreningen oplever flere gange årligt, at klubberne ikke har styr på deres forsikringer af spillerne. Læs i dette blad om de problemer, der kan opstå i kølvandet på forkerte eller manglende forsikringer.

Det bedste spillere i 2012/2013 sæsonen er blevet kåret og du kan i dette blad se, hvem spillerne har stemt på.

Brug af smertestillende medicin er et kendt problem i elitesport, men hvor stort er problemet, hvorfor tager spillerne medicinen og hvad kan der ske ved det? Håndbold Spiller Foreningen har i samarbejde med Spillerforeningen, Danske Elitesportsudøveres Forening og DR foretaget en undersøgelse blandt idrætsudøvere fra de bedste rækker i håndbold, fodbold og ishockey.

Ligeledes ser vi i denne udgave nærmere på Rune Poulsen fra TMS-Ringsted, som ved siden af håndbolden har godt gang i iværksætteriet. I får også Per Leegaards historie om et alt for tidligt karrierestop, og endelig præsenterer vi en ny redaktør på Spillernyt i form af en håndboldken-ding, nemlig Pelle Larsen fra Århus Håndbold. 

God fornøjelse med denne udgave af Spillernyt, som kommer med posten en af de nærmeste dage, men som du indtil da kan læse på din tablet eller PC her