HSF KÆMPER HVER DAG EN SAG FOR, AT VI FÅR DE BEDST MULIGE VILKÅR

Peter Balling er klubrepræsentant for Håndbold Spiller Foreningen i KIF Kolding. En opgave han beskriver som værende bindeleddet mellem spillertruppen og HSF.

”At være klubrepræsentant indebærer, at hvis der er nogen holdkammerater der har generelle spørgsmål eller problemstillinger, så kan jeg sende dem videre til den rette person inde i HSF. Derudover er jeg tovholder, når der skal planlægges klubbesøg, samt informerer om relevante møder eller events som man kan/bør deltage i. Jeg taler personligt rigtig meget for, at de unge i KIF Kolding skal melde sig ind, så man har en fagforening i ryggen, der kender de relevante problemstillinger indenfor elitehåndbold.”

Peter Balling er gladeligt medlem af Håndbold Spiller Foreningen hvert år:

”HSF gør et rigtig godt stykke arbejde. Det fungerer rigtig godt at de kommer på klubbesøg 1 gang om året, og informerer om hvad der sker af nye ting, hvad der bliver arbejdet på, og hvordan HSF prøver at gøre forholdene bedre for os. Jeg har kun gode oplevelser at fortælle om. Det er en stor fordel altid at kunne henvende sig hvis man har spørgsmål om uddannelser, skader, regler osv., så er HSF altid til at få fat på, og så får man altid et klart svar.”

”Man skal melde sig ind i Håndbold Spiller Foreningen, hvis man som spiller gerne vil være med til at kunne skabe bedre forhold for alle elite håndboldspillere, og være med til at præge vores fælles dagligdag. HSF kæmper hver dag en sag for, at vi får de bedst mulige rettigheder og vilkår for at kunne præstere både på og udenfor banen.”