4player

Har du problemer med at få job, uddannelse og håndboldkarrieren til at hænge sammen? Skal du have flyttet eksamener eller mangler du dispensationer omkring undervisning m.v., så kan vi hjælpe dig.

Planlæg fremtiden

Det kan være fristende for elitehåndboldspillere at leve i nuet og nyde livet uden at tænke på, hvad der skal ske den dag karrieren stopper. Det forståeligt, at man har et stort fokus på håndboldkarrieren og at det derfor kan være vanskeligt at fokusere på andet end det, men selvom håndboldlivet har givet mange oplevelser og fordele, er det ikke realistisk at leve af dem resten af livet.

Det er en stor omvæltning at stoppe som professionel håndboldspiller. Når man har brugt en stor del af tiden på at være håndboldspiller, kan det være svært at opbygge en ny identitet hvor håndbold ikke er i centrum. For at gøre omvæltningen nemmere, så anbefaler vi, at du begynder at tænke på livet efter håndbolden allerede imens du spiller. Overvej din fremtid, tænkt grundigt over hvilke kompetencer du har, og hvad du vil.

Som håndboldspiller har du opbygget mentale evner, som viljestyrke, sejrsvilje, høj arbejdsmoral og ambitioner. Disse er værdifulde egenskaber, som er eftertragtede på arbejdsmarkedet, men det er ikke egenskaber, der alene skaffer et arbejde. Det er derfor vigtigt, at du inden håndboldkarrieren er slut, har skaffet de nødvendige kvalifikationer til, at kunne fortsætte i en karriere der vil udfordre og udvikle netop dig. Det er også fornuftigt, at gøre dette tidligt, da håndboldkarrieren, på grund af skader, kan slutte før end hvad du forventede.

Alt dette kan være svært og til det formål kan Håndbold Spiller Foreningen, i samarbejde med STUDY4PLAYER og JOB4PLAYER, tilbyde dig rådgivning og hjælp til at starte vejen til en civil karriere i god tid.

 

Om 4player

4player er et selskab startet af Spillerforeningen, som har indgået aftale med Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening (DEF) om levering af 4player-ydelser. For at kunne trække på ydelserne i 4player, skal man være medlem af Håndbold Spiller Foreningen, Spillerforeningen eller Danske Elitesportsudøveres Forening.

4player beskæftiger sig med second career rådgivning til nuværende og tidligere elitesportsudøvere og brobygning til erhvervslivet. Gennem de tre ordninger Study4player, Job4player og Sportsalumni.dk rådgiver og støtter 4player elitesportsudøvere i Danmark i transitionen fra sport til civil karriere. 

 

Study4player
Study4player henvender sig til elitesportsudøvere, der ønsker at kombinere deres sportskarriere med en videregående uddannelse. Dette gøres bl.a. gennem rådgivning og fleksible uddannelsesvilkår, hvor studiet i videst mulig omfang tilrettelægges efter sporten, og inkluderer muligheden for at tage en uddannelse online. 

Job4player
Job4player hjælper elitesportsudøvere med afklaring af personlige kompetencer og med at finde et konkret job undervejs eller efter sportskarrieren (bl.a. gennem en unik CV database for nuværende og tidligere elitesportsudøvere). Job4player giver desuden målrettede virksomheder mulighed for at tilknytte vindertyper med attraktive egenskaber.

Læs mere på www.4-player.dk.