Spillernyt på vej med posten

Læs om overenskomsten mellem Håndbold Spiller Foreningen og KIF Kolding København, hvordan et skadesforløb kan være en holdsport og 3 hjernerystelser der endte med at sætte en stopper for Malene Dalgaards karriere.

Pressemeddelelse, 23/9-2014

For første gang er der blevet indgået en overenskomst i dansk håndbold. Den 19. juni 2014 indgik Håndbold Spiller Foreningen og KIF Kolding København en overenskomst, der skal sikre bedre vilkår i dansk håndbold. I bladet kan du læse meget mere om betydningen af en overenskomst. 

At være skadet er aldrig nemt, og slet ikke at være langtidsskadet. I Aarhus er det blevet en fælles kamp om at komme tilbage fra skaden. I denne udgave af Spillernyt kan du læse om hvordan tre spillere gjorde et skadesforløb til en holdsport. 

Som tophåndboldspiller vil man gerne forlade sporten på sine egne vilkår, men det blev desværre ikke tilfældet for Malene Dalgaard. I Spillernyt kan du læse mere om de 3 hjernerystelser, der endte med at sætte en stopper for Malene Dalgaards karriere, og hvilke konsekvenser det har for hende i dag. 

Sidst, men langt fra mindst, hylder vi to legender i dansk håndbold. Lene Rantala og Joachim Boldsen har indstillet karrieren, og de fortjener at blive hyldet. 

Læs Spillernyt på din iPad, anden tablet eller computer
Skal du læse Spillernyt elektronisk, anbefaler vi iBooks til iPad eller Google Play Bøger til Android.

Læs Spillernyt på din iPad, anden tablet eller computer.
Skal du læse Spillernyt elektronisk, anbefaler vi iBooks til iPad eller Google Play Bøger til Android.