Team Tvis Holstebro-kvinder vinder EHF Cuppen

Efter en heroisk indsats på udebane mod Metz, lykkedes det Team Tvis Holstebros kvinder at vinde EHF Cuppen.

Nyhed, 13/5-2013

Det så sort ud for Team Tvis Holstebro inden anden finalekamp i kvinders EHF Cup mod franske Metz, efter de havde tabt først kamp på hjemmebane med fire mål, 31-35. På trods af det svære udgangspunkt og med alle odds imod dem, lykkedes det alligevel på mirakuløs vis for Team Tvis Holstebro at vinde klubbens første internationale titel med en fem-målssejr på 33-28. Dermed blev de samlet vindere af EHF Cuppen med en målscorer på 64-63.

De to hold fulgtes ad det meste af første halvleg, men det lykkedes Team Tvis Holstebro at holde liv i håbet om en overraskelse ved at holde en smal føring til pausen på 15-14. I anden halvleg lagde Team Tvis Holstebro stærkt ud og scorede fem gange i træk til stillingen 20-15. I resten af kampen svingede føringens størrelse, og var et par gange nede på kun tre scoringer, men via et stærkt forsvar og flere fejl fra Metz i slutningen af kampen, kom Team Tvis Holstebro foran med seks mål. Metz fik med 10 sekunder igen reduceret til 33-28, men lige lidt hjalp det, da Team Tvis kunne holde bolden tiden ud.

Kristina ”Mulle” Kristiansen blev kampens topscorer med hele 12 scoringer, mens Ann Grete Nørgaard og Mette Gravholt hver bidrog med seks scoringer.

Håndbold Spiller Foreningen ønsker Team Tvis Holstebros kvinder stort tillykke med den fornemme titel!