Spillernyt 4 er på vej

Læs om Camilla Dalbys dagligdag i Montenegro, hvordan fire damespillere fik balance mellem håndbold og uddannelse, årets mandlige landsholdsspiller og hvordan reaktionerne har været på Håndbold Spiller Foreningens kampagne imod matchfixing.

Nyhed, 5/12-2013

Camilla Dalby havde en hverdag i Randers med familie, venner og kæreste tæt på, men er nu flyttet alene til Podgorica i Montenegro, hvor hun spiller for Budućnost. I denne udgave af Spillernyt kan du læse om hvorfor hun valgte at forlade Danmark, hvad hun får ud af at spille på Balkan og hvad hun gør for ikke at få hjemve.

Vi tager også fat i Søs Søby, Christina Haurum, Anne Mette Pedersen og Sandra Mittet, der forklarer hvilke udfordringer de havde med at få tid til både uddannelse og en håndboldkarriere og hvilken rolle Håndbold Spiller Foreningen spillede i at få det til at lykkedes.

I sidste udgave fortalte vi om DIFs nye matchfixingregler og hvordan især reglen om videregivelse af insiderviden vil påvirke håndboldspillere. I denne udgave har vi snakket med en spiller og en klubleder, der fortæller om deres reaktion på Håndbold Spiller Foreningens matchfixingkampagne og på de nye regler.

EM i herrehåndbold 2014 bliver spillet i Danmark, det kommer nok ikke som en overraskelse. Men hvordan forbereder arrangørerne, spillerne og trænerne sig på at skulle være en del af en begivenhed af den størrelse? Vi har snakket med dem, så du kan finde en del af svaret i bladet.

Derudover præsenterer vi et nyt type medlemskab for tidligere håndboldspillere og hylder årets mandlige landsholdsspiller 2012/2013.

God fornøjelse med denne udgave af Spillernyt, som kommer med posten en af de nærmeste dage, men som du indtil da kan læse på din tablet eller computer, se link nedenfor.