Resten af Dame Liga All-Stars 2016/2017 kåret

Før første semifinalekamp i Primo Tours Ligaen mellem FCM Håndbold og København Håndbold blev dele af Årets Dame Liga All-Stars kåret af Håndbold Spiller Foreningen. Resten af All-Star holdet blev kronet her til aften i Scandlines Arena.

25. april 2017

Inden første semifinalekamp den 24. april i Primo Tours Ligaen mellem FCM Håndbold og København Håndbold blev dele af Årets Dame Liga All-Stars kåret. Den resterende del af All-Star holdet blev kåret den i forbindelse med semifinalen mellem Nykøbing Falster Håndbold og Viborg HK. Det er Håndbold Spiller Foreningen, som står for kåringen i samarbejde med Paul Mitchell hårprodukter og Job4player - vindertyper til erhvervslivet. 

Kåringen er den største for spillerne, i og med det er kollegerne fra Primo Tours Ligaen, 1. division samt de udlandsprofessionelle, der har stemt på, hvem som har gjort sig fortjent en plads på dette års All-Star hold.

Årets Dame Liga All-Stars 2016/2017

Venstre fløj: Ann Grete Nørgaard, Viborg HK (60 % af stemmerne)
Venstre back: Trine Troelsen, Silkeborg Voel KFUM (64 % af stemmerne)
Playmaker: Veronica Kristiansen, FCM Håndbold (61 % af stemmerne)
Højre back: Nathalie Hagman, Nykøbing Falster Håndboldklub (51 % af stemmerne)
Højre fløj: Trine Østergaard, FCM Håndbold (70 % af stemmerne)
Stregspiller: Stine Bodholt, Viborg HK (39 % af stemmerne)
Målvogter: Sabine Englert, FCM Håndbold (78 % af stemmerne)

Det var Michael Sahl Hansen, direktør i Håndbold Spiller Foreningen, der stod for kåringerne i IBF Arena, mens spillerrådgiver Kresten Blæsild varetog kåringen her til aften i Scandlines Arena. 

Håndbold Spiller Foreningen ønsker de syv udvalgte spillere stort tillykke med den flotte udtagelse til Årets Dame Liga All-Stars.