OBS! Salgsuddannelse og finansøkonom med snarlig holdopstart

To online uddannelser i Study4player Online Academy, henholdsvis International Handel & Markedsføring (faget Afsætningsstrategi) og Finansøkonom, har næste holdopstart i januar/februar. Du kan stadig nå at tilmelde dig!

Pressemeddelelse, 13/1-2014

International Handel & Markedsføring
Den 15. januar er der opstart på faget Afsætningsstrategi under salgsuddannelsen International Handel & Markedsføring på Erhvervsakademi Aarhus – en uddannelse til dig, der ønsker at udnytte og/eller skabe dit sælger-gen – hvor du bl.a. lærer at planlægge og gennemføre salgs- og markedsføringsaktiviteter på et professionelt niveau. Læs mere om uddannelsens indhold og opbygning her.
 
Uddannelsen er bygget sådan op, at man tilmelder sig og gennemfører ét fag ad gangen af 3-4 måneders varighed. Faget/fagene kan man bruge enkeltvis efter behov (10 ECTS pr. fag), eller de kan kombineres til en Akademiuddannelse (5 fag + afgangsprojekt). Hvert fag koster kr. 4.500,- og det næste i rækken med opstart allerede d. 15. januar er Afsætningsstrategi. 
 
For yderligere info eller tilmelding kontakt koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 6171 3199.
 
Finansøkonom
Den 1. februar er der for første gang opstart på den nye Finansøkonom online på Erhvervsakademi Dania. Finansøkonom-uddannelsen er til dig, der gerne vil arbejde inden for den finansielle sektor, eksempelvis inden for områder såsom pengeinstitut, realkredit, revision, pension/forsikring, ejendomshandel og ejendomsadministration. Læs mere om uddannelsens indhold og opbygning her.
 
Finansøkonom online er en 2-årig uddannelse der foregår 100 % online og er SU-berettiget. Uddannelsen har halvårlig opstart og første hold starter den 1. februar 2014.
 
For yderligere info eller tilmelding kontakt koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 6171 3199.
  
For andre online uddannelsesmuligheder kan du se en komplet oversigt over uddannelserne på Study4player Online Academy.