BLIV MEDLEM AF HÅNDBOLD SPILLER FORENINGEN FØR UHELDET ER UDE!

En hjernerystelse til U21 VM i Algeriet holdt Nikolaj Enderleit fra banen i hele 469 dage. En skade som han mener, kan have været udslagsgivende for en række skader efterfølgende.

”Hjernerystelsen var startskuddet på et par års skadeshelvede for mig, som jeg håber slutter med min nuværende hofteskade. Jeg havde aldrig haft nogle større skader tidligere. Set i bakspejlet kan det have noget at gøre med, at jeg måske kom lidt for hurtigt i gang efter hjernerystelsen. Jeg når ikke at få trænet ordentligt op og finde tilbage til grundformen. En ting er at træne op rent fysisk, men at vende led, muskler og knogler til belastningen med de tunge retningsskift, kontakt med modstander osv. Det tror jeg har været med til at få snebolden til at rulle.”

Nikolaj Enderleit har haft Håndbold Spiller Foreningen med på sidelinjen i flere af hans skadessager.

”Det jeg var mest overrasket over, var at kontakten var så personlig. Det var ikke bare en sag i nogle papirer, de ringede mig op og ville høre hvordan det gik. Det blev en meget tættere relation end jeg havde forventet. De har hjulpet mig rigtig meget, både personligt og juridisk. Da jeg havde hjernerystelse, kunne jeg ikke kigge på en skærm, og alle der har været igennem en skadessag ved, hvor meget papirarbejde der er i det. Der overtog den juridiske afdeling alt det, så jeg kunne fokusere på at få ro til hovedet.”

At være ung håndboldspiller som skal underskrive sin første professionelle kontrakt, kan være en forvirrende proces. Her beskriver Nikolaj HSF som en vigtig samarbejdspartner.

”HSF har viden og indsigt i hvordan tingene forholder sig, og der er medarbejdere som har prøvet det her mange gange før, og som har hjulpet med utallige kontrakter. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at være en del af Håndbold Spiller Foreningen! Jeg må bare erkende hvor stor en hjælp jeg har fået på sidelinjen, som for mig har været uundværligt. Det er også mit råd til andre håndboldspillere: Bliv medlem før uheldet er ude, så man kan få opbygget en relation til de mennesker der sidder derinde. Det er en klar anbefaling herfra!”