Gør karriere hos Certus Forsikring

Har du gjort dig tanker om, hvad der skal ske efter din professionelle sportskarriere - og har du ønske om at arbejde i forsikringsbranchen? Så er Certus en mulighed for dig.

Pressemeddelelse, 21/3-2014

En professionel sportskarriere har for langt de fleste aktører en stakket frist. Efter den aktive karriere er slut, venter mødet med det øvrige erhvervsliv, og vi ønsker med initiativerne under 4player (henholdsvis Study4player, Sportsalumni.dk og Job4player) at skabe en mere glidende overgang fra den ene karriere til den anden. I Job4player har vi i samarbejde med Team Danmark og Adecco dannet Elitesportens Karrierepartnere, hvor vi i fællesskab kan hjælpe dig til en afklaring og ruste dig til en karriere efter sporten.
 
I forbindelse med sidstnævnte har Job4player blandt andre indgået samarbejde med Certus International Partner, som er et dansk selskab med speciale i forsikringer til sportsfolk. Certus søger både nuværende og tidligere elitesportsudøvere der har mod på at forme en karriere inden for forsikringsbranchen sideløbende med eller efter deres sportskarriere.

Har du en spirende assurandør i maven?

"Vi udvider vores assurandørteam og ønsker at drage glæde af sportsfolks energi og målrettede arbejdsmetoder for at opnå det bedste salgsresultat.

Under fleksible forhold har du mulighed for at bruge din vindermentalitet til at få personlig succes i et selvstændigt job."

Læs mere om assurandørjobbet hos Certus her.

Ønsker du at opbygge din egen afdeling  som "Franchiser"?

"Hos Certus får du mulighed for at opbygge din egen afdeling i netop det område, hvor du er på hjemmebane - og samtidig i samarbejde med forsikringsfolk og med mulighed for også løbende at udvikle dine salgs- og lederkompetencer. Som "Franchiser" hos Certus skal du typisk ikke selv stå for salg af forsikringer, men være med til at åbne døre, markedsføre, forhandle, afholde events og være leder og motivator for dine egne forsikringsagenter (i samarbejde med en forsikringsekspert)."

Læs mere om at blive franchiser hos Certus her.

For yderligere information om Certus kan du gå til deres virksomhedsprofil eller tage direkte kontakt:

E-mail: kae@certus-forsikring.dk
Telefon: 29 80 01 00

Har du generelle spørgsmål omkring din videre karriere kan du tage kontakt til jobrådgiver i Job4player, Kresten Blæsild på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.