PORTRÆT - LINE GYLDENLØVE

Nyeste medlem af Håndbold Spiller Foreningens bestyrelse er Line Gyldenløve Kristensen. Line er 35 år, bor i Randers og spiller til daglig håndbold i Bjerringbro fH. Udover et år i Randers HK som første års senior, har Line altid spillet i Bjerringbro fH. Her er hun blevet kåret til Årets Kvindelige 1. Divisionsspiller tre ud af de sidste fire år. Udover håndbold på halgulv, spiller Line også strandhåndbold på det danske kvindelandshold.

”Da jeg som ung startede med at spille håndbold i Bjerringbro fH, fandt jeg ud af at de også spillede strandhåndbold om sommeren. Så startede jeg egentlig på det, og så var jeg i 2009 så heldig at blive udtaget til det danske strandhåndbold landshold, da det startede op.”

Faktisk er Line lidt af en strandhåndbold legende. Siden landsholdet startede i 2009, har Line misset 4 (!) landskampe, og fejrede i juni måned 100-kamps jubilæum med @dhfbeach.
 

Hvad laver du når du ikke spiller håndbold?

”Jeg sidder i salgsafdelingen hos DermaPharm A/S beliggende lidt nord for Randers, som udvikler og producerer mild og miljøvenlig hudpleje. Det er jeg meget glad for.”
 

Fortæl om det bedste/værste ved at være håndboldspiller?

Det bedste er at få en masse oplevelser med en masse håndboldspillere, som vil det lige så meget som jeg selv vil. Det at stræbe efter noget som hold giver et ekstraordinært fællesskab.

Det værste er at man ikke har så meget fritid, da meget af ens fritid går med håndbold.”

 

Hvad er det største der er sket i din håndboldkarriere?

”Det må helt klart være guldmedaljen med strandhåndbold landsholdet ved World Beach Games og EM guld i Polen, begge ting i 2019. Det var et helt vildt år!”
 

Hvornår blev du en del af bestyrelsen? Hvorfor valgte du at blive en del af bestyrelsen?

”Jeg er nyeste medlem af bestyrelsen, og har været med siden i sommers. Så jeg har endnu kun været med til et møde. Indtil videre har mit arbejde gået med lige at finde min plads i bestyrelsen, og finde ud af hvor jeg kan bidrage med mine erfaringer og oplevelser. Jeg valgte at gå med, fordi jeg synes det er et helt vildt vigtigt arbejde der bliver gjort. Og så vil jeg gerne bidrage med mine erfaringer og oplevelser fra 1. Division Kvinder, hvor jeg har min største viden.”
 

Hvilke mærkesager betyder mest for dig i dit arbejde i bestyrelsen?

”Min mærkesag er at vise, at Håndbold Spiller Foreningen ikke kun er for fuldtidsprofessionelle håndboldspillere. Jeg vil gerne kæmpe for at flere kvindespillere i den danske 1. Division melder sig ind. Det er mindst lige så vigtigt at være medlem når man er amatør eller på deltids kontrakt, da der er så mange forskellige områder hvor HSF kan rådgive og hjælpe. Det kan bl.a. være indenfor forsikringer eller hjælp til uddannelse og job samt mental sundhed hos 4player.”