HÅNDBOLDHERRERNE ER VERDENSMESTRE FOR TREDJE GANG I TRÆK

Et stykke håndboldhistorie blev skrevet søndag aften i Stockholm, da herrelandsholdet i håndbold for tredje gang i træk kunne lade sig krone som verdensmestre, og dermed sætte punktum for endnu en fantastisk VM-slutrunde.
De danske Håndboldherrer har gennem de sidste tre uger brilleret ved VM i Sverige og Polen. Udover en uafgjort mod Kroatien i mellemrunden, fejede Håndboldherrerne alt modstand af banen, i en kulisse der til tider har føltes som en dansk hjemmebane.I søndagens finale var modstanderen de evindelige ”eksperter” fra Frankrig. Efter en tæt kamp og utrolig velspillet finale, kunne de danske håndboldherrer igen kalde sig verdensmestre med sejr på 29-34.
Og det var faktisk et stykke håndboldhistorie, der blev skrevet søndag aften. For aldrig før har et herrelandshold vundet VM tre gange i træk, men med VM-sejre i 2019, 2021 og nu i 2023 har de danske håndboldherrer opnået en bedrift, som ingen andre herrelandshold har opnået før. Tak til hele Håndbolddanmark – trænere, spillere, foreninger og frivillige – som år efter år udvikler talenter, der gør store oplevelser som denne muligt.
Samtidig skal der lyde et stort tillykke til Simon Pytlick og Mathias Gidsel med pladserne på VMs officielle All-star hold. Simon blev kåret til den bedste venstre back, mens Mathias Gidsel løb med prisen som MVP.
KÆMPE rødt og hvidt tillykke til spillere, trænere og alle omkring holdet.
Foto: Jessica Gow/TT/Ritzau Scanpix