Protreatment

I Team Spillerforeningens træningsperioder giver Protreatment nu eksklusiv rabat på behandling til Håndbold Spiller Foreningens medlemmer

I de perioder Team Spillerforeningen træner giver Protreatment nu rabat på behandling til Håndbold Spiller Foreningens medlemmer, så du kan få én times behandling for 580,- og en halv times behandling for 300,-.

Disse tilbud gælder i månederne december, januar, februar, juni og juli som ekstra tilbud i forbindelse med Team Spillerforeningens preseason træning sommer og vinter. Normalprisen for én times behandling hos Protreatment ligger normalt fra 700,- til 1050,-.

I forbindelse med din tidsbestilling til behandling, vil Protreatment kontakte Håndbold Spiller Foreningen for at kontrollere medlemskab.

Læs mere om Protreatment på www.protreatment.dk

Om Team Spillerforeningen:

Team Spillerforeningen er Spillerforeningens (fodbold) træningstilbud til alle medlemmer. Team Spillerforeningen afholder fodboldtræning og fysisk træning i absolut topklasse i både sommer- og vinterpausen. Her deltager profiler fra Superligaen, 3F Ligaen, landshold, divisionerne og transferfrie spillere, der alle ønsker at være i topform til sæsonen eller har behov for hjælp til genoptræning.

Medlemmer af Håndbold Spiller Foreningen har mulighed for at deltage i den fysiske træning som Team Spillerforeningen i samarbejde med Protreatment afholder sommer og vinter.