Spillernyt 3 online og på vej ud med posten

Læs om matchfixing, en sommer fyldt med håndbold, nye medlemstilbud og hjælp til din kontrakt.

Pressemeddelelse, 20/9-2013

DIF har lavet nye regler for matchfixing, der strammer reglerne for hvad du må og ikke må når du spiller på håndbold. I denne udgave gennemgår vi reglerne og forklarer hvordan du holder dig på den rigtige side af reglerne.

Det bliver også beskrevet, hvilke områder af din kontrakt, der fortjener ekstra opmærksomhed og som kan være svære at gennemskue. Opstår der problemer i klubben, er kontrakten central for at du får det som du blev lovet og det er derfor vigtigt, at du forstår hvad der står i din kontrakt og at du sikrer dig, at det der står i kontrakten også er det du blev enig om med klubben.

Vi præsenterer også en ny samarbejdsaftale, der giver mulighed for individuel specialtræning. Et spændende tilbud, der især bør være interessant for ungdomsspillere.

Udover disse mere alvorlige emner, bød også sommeren på masser af ungdomshåndbold og Hans Lindberg der sammen med en mange andre spillede håndbold på en strand i Randers. Læs hvordan det gik med alle de danske hold og kom ind på livet af Anne Mette Hansen, der stod bag det fantastiske mål mod Rusland.

Derudover forklarer vi den nye slutsspilsstruktur i Dameligaen og hylder årets kvindelige landsholdsspiller 2012/2013.

God fornøjelse med denne udgave af Spillernyt, som kommer med posten en af de nærmeste dage, men som du indtil da kan læse på din tablet eller computer HER.