Er du træt af besværlige linser eller uskarpt syn?

Så kan HSF's nye samarbejde med Memira måske være noget for dig!

Nyhed, 2/3-2015

Som håndboldspiller er det en stor fordel at slippe for kontaktlinser til træning og i kamp. Med en laserbehandling af dine øjne, er du hurtigt og smertefrit tilbage på banen. Slip for at bekymre dig mere om den dårlige kombination af harpiks og tabte linser, og nyd i stedet friheden ved et skarpt og præcist syn. 

Uanset om du er nærsynet, langsynet eller har bygningsfejl, så kan Memira hjælpe dig til at slippe for problemerne. Som medlem af HSF kan du bestille tid til en gratis forundersøgelse – og derved få en professionel vurdering af dine muligheder for et aktivt håndboldliv uden briller og linser.

HSF er stolte af at have indledt et eksklusivt samarbejde med Memira Øjenklinikker, som kan bidrage til at forbedre vilkårene for de danske elitehåndboldspillere. Memira er førende i Norden inden for øjenbehandlinger, og behandler alle former for synsfejl. Hvert år hjælper vi mere end 10.000 personer med at slippe for briller og kontaktlinser. 

Memira Øjenklinikker har mere end 50 klinikker i Norden heraf 7 centralt placeret i Danmark. For Memira er det vigtigt, at du føler dig tryg og sikker på din øjenbehandling. Du bliver behandlet af de mest erfarne øjenlæger med specialistkompetencer, og Memira anvender udelukkende den absolut bedste teknik. Alle Memiras optikere og læger er specialister og har en samlet erfaring fra over 400.000 synskorrigerende behandlinger.

Medlemstilbud fra Memira Øjenklinikker:

•    Gratis forundersøgelse til en værdi af kr. 300,-
     Oplys koden ”HSF” + dit medlemsnummer for at sikre rabatten.

•    Kr. 3.000 i rabat (kr. 1.500 pr. øje) eller 36 måneders rentefri delbetaling på Memiras behandlinger.* 

•    HSF’s medlemmer er omfattet af Memiras Tryghedsgaranti, som indebærer, men ikke begrænser sig til følgende:

-    Operation af begge øjne, efterkontroller, undersøgelser, genbesøg og evt. justerende behandlinger uden yderligere omkostninger i en periode på 5 år fra behandlingens påbegyndelse.
-    Medlemmet er dækket af Patienterstatningen i forbindelse med alle behandlinger.
-    Mulighed for frit at benytte den Memira-klinik, som ligger tættest på medlemmet, uanset hvor han/hun har fået foretaget forundersøgelse og operation. 
-    Der udleveres gratis startpakke med øjendråber, som skal anvendes jvf. vejledning efter indgrebet.  
-    Udlevering af telefonnummer til vagttelefon, hvor Memira kan kontaktes døgnet rundt, det første døgn efter behandling. 

Læs mere om Memiras behandlinger her, hvor du også kan spørge nogle af vores tidligere kunder om deres oplevelser.

*Medlemsrabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller kampagner og gælder udelukkende i samarbejdsperioden med Memira".