Study4player tager temperaturen på: Sport Management

I en række artikler tager vi temperaturen på uddannelserne under Study4player Online Academy. Hvad gør uddannelsesinstitutionerne og de studerende for at få de to verdener til at hænge sammen? Her sætter vi fokus på Sport Management fra UCN.

Pressemeddelelse, 2/6-2014

Studieleder på Sport Management uddannelsen på UCN, Per Justesen, udtaler
- Vi ser hos UCN en stor værdi i at kunne hjælpe de studerende elitesportsudøvere med at skabe flere muligheder for dem selv efter den sportslige karriere. Vi forsøger at skabe fleksibilitet for den studerende, så studiet kan tilpasses deres sportslige karriere, og gør også brug af sportens ældste kliché med at tage én kamp af gangen - i vores tilfælde én opgave af gangen, og så skal vi nok komme i mål til sidst.

- Vi tilbyder de studerende et dynamisk studiemiljø, hvor kommunikationen er i højsædet – interaktionen mellem den studerende og os er vigtig for at skabe den bedste mulige læringsplatform.
 
Badmintonspiller og studerende på Sport Management online uddannelsen, Kamilla Rytter Juhl, udtaler:
- Det, at studere Sport Management online på UCN, er for mig det helt optimale i forhold til at kombinere min professionelle badmintonkarriere med en uddannelse - uddannelsens online struktur fungerer bare rigtig godt i tråd med min karriere. Det, at jeg selv kan planlægge, hvornår jeg skal studere, kan jeg ikke ønske bedre, og den fleksibilitet gør det muligt for mig at tage en uddannelse selvom jeg har over 100 rejsedage om året. Så længe jeg har min computer med og kan komme på nettet, kan jeg studere lige så godt, som hvis jeg sad hjemme i Danmark. 

- Jeg synes Sport management-uddannelsen er spændende, fordi der fra dag 1 er fokus på sport, som selvfølgelig er min store interesse. Det er fedt at lære om planlægning af events, noget jeg normalt kun ser fra den anden side af bordet.

- Jeg vil klart anbefale andre at kaste sig ud i denne form for uddannelse, men det kræver en stor portion selvdisciplin, da det hele tiden er op til dig selv at få lavet dine lektier
 
Fodboldspiller i Vejle Boldklub, Rasmus Grønberg Hansen, udtaler:
- Der er en meget stor fleksibilitet på uddannelsen, som gør, at jeg kan tilpasse mine studier efter min sport. Denne fleksibilitet fra UCN er virkelig en uundværlig hjælp i forhold til at yde det maksimale både på og udenfor banen. Samtidig er der en hurtig og god kommunikation med underviserne, hvis jeg har spørgsmål til undervisningen, afleveringer eller eksamener.   

- Jeg kan deltage live i forelæsningerne, hvis det passer med min træning, og ellers ser jeg forelæsningerne, når de bliver delt på vores virtuelle klasseværelse. Her er forelæsninger og underviserens noter altid tilgængelige, så jeg kan se dem, når det passer mig. Endvidere er det også en stor hjælp at se tidligere forelæsninger, når jeg læser op til eksamen. 

- I forhold til mange andre uddannelser kan jeg læse Sports Management som et fuldtidsstudie, hvilket er muligt pga. fleksibiliteten, undervisningsformen og behjælpelige underviserer.
 
Læs mere om Sport Management og de andre online uddannelser i Study4player Online Academy her.
 
For spørgsmål omkring uddannelsen eller dine uddannelsesmuligheder generelt kan du kontakte koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61 71 31 99.