Håndbold Spiller Foreningen styrker den juridiske afdeling

Det er med stor glæde, at vi i Håndbold Spiller Foreningen forstærker vores juridiske team.

Mikkel Bischoff har sagt ”ja tak” til at starte i en stilling som jurist i Spillerforeningen. Mikkel er ansat i 20 timer pr. uge, og vil også skulle bidrage med at håndtere arbejdsskader i HSF. Mikkel er uddannet jurist fra Københavns Universitet, hvorfra han bestod i 2018. Nogen kender måske Mikkel i forvejen, da han til dagligt er ekspert hos Discovery, ligesom Mikkel har en solid fodboldbaggrund bag sig med en karriere der startede i AB og gik videre til bl.a. Manchester City, Coventry City og Brøndby IF.

Udover Mikkel Bischoff har Håndbold Spiller Foreningen for nylig tilknyttet Emil Stuhr som stud.jur. Emil er 22 år, og er født og opvokset i Helsinge, inden han i 2019 flyttede til Amager for at studerer på Københavns Universitet, hvor han læser en bachelor i jura på 5. semester. Emil har en stor interesse for både håndbold og fodbold, og ser i sin fritid ofte håndboldkampe i tv.

Hvis du har brug for assistance til en arbejdsskade, rådgivning til kontrakter eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@haandboldspiller.dk. Vi har stor ekspertise og erfaring med hjælp til denne slags sager.