Dansk Erhverv søger kontorelever i København - ansøgningsfrist d. 1. december 2014!

Dansk Erhverv søger pr. 1. september 2015 3 engagerede og initiativrige elever - 2 elever til kontoruddannelsen med administration som speciale og 1 elev til kontoruddannelsen med økonomi som speciale.

Nyhed, 26/11-2014

Uddrag fra jobopslag:

- Vi tilbyder en to-årig elevuddannelse i et uformelt, spændende og politisk miljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

- Du får en fastlagt uddannelsesplan og tilknyttet en elevansvarlig, der vil give dig daglig sparring og støtte, så du lærer at arbejde selvstændigt og håndtere mange forskelligartede opgaver, heriblandt egne ansvarsområder. 

- Administrationselev: Som administrationselev kommer du typisk i 2 afdelinger, hvor vi tilbyder varierende arbejdsopgaver. Du får et indgående kendskab til vores virksomhedsrettede aktiviteter, hvor du kommer i kontakt med mange forskellige virksomheder, samtidig med at du bl.a. får et grundigt kendskab til afholdelse af konferencer, redigering af hjemmeside, administrative funktioner indenfor personalejura, formidling og IT.

- Økonomielev: Som økonomielev kommer du til at beskæftige dig med, og får et indgående kendskab til, udarbejdelse af årsregnskaber, afstemning, kreditorer, debitorer, bogføring, løn med mere.

Elevforløbene er på fuld tid (37 timer), men der er muligheder for fleksible setups. 

LÆS HELE JOBOPSLAGET OG ANSØG HER (OBS! Ansøgningsfrist d. 1. december 2014)

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt uddannelses- og jobrådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.