Billetsalg til EM 2014 går strygende

Allerede nu er interessen stor for det danske herrelandsholds kampe til håndbold EM i 2014 på hjemmebane.

Nyhed, 5/2-2013

Da forsalget til Danmarks kampe ved EM 2014 i Danmark blev skudt i gang i midten af januar, blev 27.000 billetter sat til salg. Ifølge DHF er salget gået over alt forventning til slutrunden, som finder sted 12.-26. januar næste år i Jyske Bank Boxen. Med kun 4.000 kategori B-billetter tilbage og alle kategori A- samt VIP-billetter udsolgt, lover det godt for opbakningen til det danske herrelandshold til den kommende slutrunde. At så mange billetter allerede er blevet solgt, er ifølge generalsekretær Morten Stig Christensen kommet som en overraskelse for DHF.
 
- Da vi den 14. januar startede forsalget til Danmarks kampe ved EM på hjemmebane, var vi lidt spændte på, hvordan det ville blive modtaget, da billetterne er såkaldt blinde billetter. Det vil sige, at danskerne køber en billet uden at kende modstanderen. Den viden har vi først til sommer, når kvalifikationen er færdigspillet og lodtrækningen har fundet sted, forklarer han på DHF.dk. 
 
Den fortsatte store opbakning til de danske håndboldherre vækker naturligvis også glæde.
 
- Vi er derfor utroligt imponerede over den opbakning, danskerne endnu en gang har vist til vores landshold, og det er med ydmyghed og stor begejstring, at vi arbejder videre med planlægningen af mesterskabet.
 
På trods af de allerede 23.000 solgte billetter, er der dog stadig rig mulighed for at sikre sig billetter, efter lodtrækningen til puljerne har fundet sted fredag d. 21. juni. Herefter går billetsalget først for alvor i gang.
 
De resterende 4.000 billetter i forsalgspuljen er fortsat til salg her.