Finansøkonom - nu som online uddannelse!

Study4player Online Academy har fået en ny og efterspurgt uddannelse i folden, for dig der gerne vil inden for finansverdenen.

Pressemeddelelse, 18/10-2013

Finansøkonomuddannelsen som et fleksibelt fjernstudie har i lang tid været efterspurgt blandt elitesportsudøvere, og Erhvervsakademi Dania i Silkeborg har nu budt sig til og udbyder uddannelsen online. Dette betyder at du som udøver med et presset og omskifteligt sportsprogram kan tilpasse uddannelsen til din hverdag og dit skema.

Da uddannelsen foregår online vil din geografiske placering ikke have betydning, idet kun de skriftlige eksamener kræver fysisk fremmøde - resten foregår online. Uddannelsens indhold er dog ikke anderledes end på den ordinære, hvorfor du vil ende ud med samme kompetencer og uddannelsesbevis som havde du taget den ordinært. 
Bemærk, at der er halvårligt holdopstart i både september og februar. Desuden er hele uddannelsen SU-berettiget. 

Uddrag fra uddannelsesbeskrivelsen:
"Uddannelsen er designet på en måde, så du som studerende i høj grad involveres i undervisningen. Vi har særligt fokus på udvikling af dine analytiske-, refleksive-, kommunikative- og samarbejdsmæssige kompetencer."
"Vores online set-up skaber en fleksibilitet for dig som studerende, hvilket gør det muligt at fokusere på din sport og samtidig tage en videregående uddannelse. Du kan deltage i undervisningen, når du har tid. Helt tilpasset din aktive sportskarriere."

Du kan læse mere om uddannelsen her.

For yderligere spørgsmål omkring uddannelsen, og evt. interesse i tilmelding, kan du kontakte koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61713199.