AGENT

Mange håndboldspillere bruger en agent, når de skal indgå kontrakter. Vi hjælper gerne med rådgivning om agentkontrakten og hvilke forhold, du skal være opmærksom på.

Når agenter forhandler kontrakten, kan spilleren sideløbende få rådgivning fra HSF om udformningen af kontraktteksten, herunder rådgivning om, hvilke formuleringer/temaer, der bør være i kontrakten.

I den forbindelse skal du være opmærksom på, at HSF samarbejder med nogle af landets bedste advokater og revisorer, hvor HSF betaler et fast årligt beløb for at HSFs sekretariat kan ringe ind og få rådgivning om blandt andet skatte- og lovmæssige forhold. Som spiller skal du være opmærksom på, at mange agenter har problemer på disse områder, og lægge det åbent frem for agenterne, at du godt ved, at det er kompliceret, og du derfor ønsker, at der sideløbende indhentes rådgivning fra HSF.

HSF gennemgår hvert år mange kontrakter, og sikrer, at det du har aftalt også er det, der står i kontrakten, og at du har tænkt på alle relevante situationer som f.eks. forsikringer, løn under sygdom og skader osv.