Study4player tager temperaturen på: International Handel og Markedsføring

I en række artikler tager vi temperaturen på uddannelserne under Study4player Online Academy. Her sætter vi fokus på International Handel og Markedsføring fra Erhvervsakademi Aarhus.

Pressemeddelelse, 23/5-2014

Chefkonsulent på Erhvervsakademi Aarhus, Klaus Jorlet Kjær, udtaler:

- Grundlaget for undervisningen er, at gøre teorierne så praksisnære som muligt. Vi veksler derfor mellem korte underviseroplæg, praktiske øvelser og feedback. Deltagernes egne eksempler og erfaringer bliver inddraget i undervisningen for at knytte indholdet i kurset så tæt til hverdagen som muligt.

- Selv om spillerne/studerende måske ikke har den store teoretiske erfaring, så har de alle nogle meget interessante vinkler og gode eksempler fra deres hverdag (klubberne, netværk, sponsorer mv.), som vi bruger og tester af i forhold til de relevante teorier.

- Da spillerne/studerende kommer med forskellig baggrund, vil der være en forskel på holdet, hvad angår den faglige tilgang. Men da undervisningen foregår på et forholdsvis lille hold, er der meget fokus på hver enkelt studerende. Det sker bl.a. gennem løbende og personlig sparring, feedback, diskussioner samt opsamlinger. Yderligere tilbydes også fjernundervisning via skype, hvor den relevante teori bliver gennemgået med slides, cases, tips og tricks. Alle relevante notater, opgaver, løsninger mv. bliver lagt op på vores intranet, så alle de studerende løbende har adgang til den fornødne hjælp og værktøjer.

- Når de er færdige hos os, så er mulighederne mange.  De kan varetage forskellige jobs inden for salg, service og marketing fx som salgskonsulent, key account manager, salgschef, marketing koordinator mv. Der er allerede et par stykker, som bruger teorierne i praksis i dag, da de har fået et deltidsjob i sponsorafdelingen hos den respektive klub de spiller for. Med værktøjerne på plads, er der med sikkerhed flere, som kan realisere deres drømme vedr. en karriere efter sporten!

Ishockeyspiller i Sønderjyske, Michael Eskesen, udtaler:

- International Handel og Markedsføring på Erhvervsakademi Aarhus giver mig mulighed for at kombinere Ishockey og uddannelse. Hvert fag læses over 4-6 måneder, hvor der i den periode er 6 - 10 mødegange (9.00 - 16.00). Det er bestemt en fordel at møde om til undervisningen, og de er meget fleksible i forhold til de foreslåede mødedatoer, som kan ændres såfremt det passer holdet (og underviseren) bedre. Man skal derfor ikke lade sig skræmme af de datoer der står på mødeplanen da de som sagt er mulige at ændre.

- Selv hvis man er forhindret i at deltage på undervisningsdagene tilbyder de en Skype-gennemgang af den undervisning du har misset. Dette foregår nogle gange én til én og andre gange som gruppe-samtaler. Alternativt tilbyder de også muligheden for at tage de missede lektioner på aftenholdene hvis det passer bedre.

- Perioden på de 4-6 måneder gør at der er god tid til lektielæsning og man derfor ikke skal forcere tingene hverken sportsligt, skolemæssigt eller privat. Underviseren har på forløbene været meget fleksible og let tilgængelig på både telefon og mail. 

- Det faglige indhold er godt og jeg tror at udbyttet for alvor vil blive synligt efter sportskarrieren. Underviseren forsøger at gøre det praksisnært da ingen på holdet sidder ved skrivebordet og arbejder med tingene dagligt. Dette gør undervisningen interessant og skaber en bedre mulighed for dialog og diskusion. 

- Som ishockeyspiller træner man typisk om eftermiddagen/aftenen (16.00 - 19.00) hvorfor aftenkurserne er svære/næsten umulige at nå og der er ikke samme fleksibilitet på et "almindeligt" hold som på Study4Player holdet.

Håndboldspiller i Drammen (Norge), Nikolaj Mehl, udtaler:

- Jeg er bosat i Norge og har stort set ikke være til undervisning i Danmark, hvilket ikke har været noget problem, da jeg i stedet har modtaget undervisning over Skype. Jeg tog endda eksamen i mit seneste modul over Skype.

- Jeg har oplevet  en utrolig stor fleksibilitet til afleveringer og undervisningstimer i forhold til min træning og kampe. Underviserne, som har baggrund fra erhvervslivet, brænder for at jeg skal lære stoffet og er dygtige til at inkludere mig og mine erfaringer fra et liv i elitesport ind i stoffet.

- Hvis man har lyst til at få en uddannelse inden for handel og marketing samtidig med at man dyrker sport på eliteniveau er dette et ideelt tilbuddet.

Læs mere om International Handel og Markedsføring og de andre online uddannelser i Study4player Online Academy.

For spørgsmål omkring uddannelsen eller dine uddannelsesmuligheder generelt kan du kontakte koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61 71 31 99.