Nordea ny i Elitesportens Karrierepartnere

Nordea kigger mod eliten. Måske du bliver deres næste medarbejder?

Pressemeddelelse, 31/10-2013

Nordea har en førende position inden for corporate merchant banking, retail banking og private banking, og er også den førende leverandør af livsforsikrings- og pensionsprodukter i Norden. Med det nye partnerskab i 4player retter de nu blikket mod de kvaliteter du har opnået i elitesporten, og ser muligheder i at bygge bro mellem de to verdener. 

"I Nordea arbejder vi ud fra værdien "Det er mennesker, det handler om", og anerkender, at det er mennesker, der gør forskellen. I elitesportsudøvere, eller personer med en baggrund i elitesport, har vi med en gruppe mennesker at gøre, der er vant til at yde, præstere og skabe resultater - mennesker der gør, og ønsker at gøre, en forskel. Derfor ser vi et godt match på vores værdisæt og elitesportsudøveres karakterer, og engagerer os aktivt i at møde udøverne på deres præmisser i det omfang der er muligt", skriver Nordea i deres virksomhedspræsentation på Job4player.

Interessen fra Nordea gælder både generelt, hvis du som nuværende/tidligere elitesportsudøver er kvalificeret og interesseret i en specifik stilling hos dem, men de stiller de sig også til rådighed med fleksible deltidsjobs i deres telefonbank i Aarhus og Taastrup som du kan kombinere med sporten.

Uddrag fra jobopslag:

Kan du levere gode kundeoplevelser? Og leder du efter et spændende job, hvor du selv er med til at bestemme dine arbejdstider? Så har vi måske jobbet til dig.

Vi tilbyder en dynamisk og fleksibel arbejdsplads med faglige udfordringer. Du bliver del af en engageret gruppe på 40 medarbejdere (Begge puljegrupper er på 40 hver), som alle arbejder i Nordea i deres fritid. Hos os er du i høj grad ”på”, når du er på arbejde. Du får feedback på din indsats, og bliver målt på dine resultater. 
Du kan forvente en gennemsnitlig arbejdsuge på minimum 10 timer.

Læs hele jobopslaget her.

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt uddannelses- og jobrådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.