Forlig mellem Estavana Polman og Team Esbjerg

Håndbold Spiller Foreningen er glade for at kunne fortælle, at vi har hjulpet Estavana Polman med at lave en aftale med Team Esbjerg. Sagen har vist med al tydelighed, at kampen for spillernes mest fundamentale rettigheder fortsætter. 

Håndbold på professionelt plan er uomtvisteligt et arbejde, og man kan ikke sætte en spiller udenfor truppen, som det skete i dette tilfælde. Det sætter spilleren under et stort pres og i en urimelig situation, og netop derfor er kontrakterne udformet for at beskytte spillerne mod præcis dette.

Estavana har under forløbet modtaget en advarsel, men har derudover overholdt alle sine forpligtelser overfor Team Esbjerg, og har derfor ikke ønsket at skulle hverken udlejes eller skifte til en anden klub. Når Estavana er startet på noget, ønsker hun også at gøre det færdigt, og selvom hun er glad for, at der nu er faldet en aftale på plads, er hun samtidig ked af at skulle forlade Team Esbjerg, som har betydet rigtig meget for hende gennem de sidste ni sæsoner.

Vi er i Håndbold Spiller Foreningen stolte af at have kunne støtte og rådgive Estavana igennem den sidste periode, og vi ser frem til, at hun forhåbentlig snart er tilbage på banen for at dyrke den sport, hun elsker så højt.