PlusKort har lanceret ny hjemmeside og app

PlusKort har lanceret en ny hjemmeside og en ny opdateret app, som gik i luften i udgangen af juni måned 2022.

Både hjemmeside og app er blevet hurtigere og har fået et mere brugervenligt design. Det er nemmere for dig at blive inspireret til aktuelle og relevante rabataftaler. Og især søgefunktionen er blevet bedre med flere filtreringsmuligheder og sortering af rabataftalerne.

Som noget nyt skal du oprette en brugerprofil for at kunne gøre brug af PlusKort rabatterne – det tager kun 2 minutter. Du skal blot logge ind med NemID første gang, og herefter tilknytte en e-mailadresse og en adgangskode. Din brugerprofil kan du bruge både på pluskort.dk og i PlusKort appen. Når først du er logget ind, kan du nemt se, hvordan du får rabatten på alle rabataftalerne.

Derudover har du også en nem adgang til dit medlemskort – både i appen som i dag men også på pluskort.dk.

Du har automatisk adgang til PlusKort, når du er medlem af Håndbold Spiller Foreningen. Med PlusKort kan du også få rabat i mere end 1.300 butikker og webshops gennem PlusKort. Og bruger du 8-10 rabatter om året, kan du spare, hvad der svarer til dit fagforeningskontingent.

Med appen kan du også finde informationer om alt fra nyheder fra Håndbold Spiller Foreningen til medlemsservice vedrørende dit HSF medlemskab.

Du kan hente PlusKort appen i Google Play eller App Store eller sende en SMS med teksten ’KORT’ til 1999, så modtager du et link til download af app’en. Det koster alm. sms-takst.

Gå til pluskort.dk her  

Har du spørgsmål til, hvordan du bruger PlusKort, så kan du finde svar her. Du kan også kontakte PlusKort medlemsservice på 70102060.

Melder du dig ud af fagforeningen, mister du også adgangen til alle PlusKort rabatterne.