NATHALIE HAGMAN KÅRET TIL ÅRETS KVINDELIGE HÅNDBOLDSPILLER 2015

Håndbold Spiller Foreningen kårede her til aften Årets Kvindelige Håndboldspiller 2015 i samarbejde med Paul Mitchell hårprodukter og Job4player – vindertyper til erhvervslivet.

30. marts 2016

I forbindelse med indløbet til den sidste kamp i grundspillet i Primo Tours dameligaen mellem Team Tvis Holstebro og Nykøbing Falster Håndboldklub blev Nathalie Hagman fra Team Tvis Holstebro kåret til Årets Kvindelige Håndboldspiller 2015. Det er første gang, at Nathalie Hagman lader sig kåre som Årets Kvindelige Håndboldspiller. Håndbold Spiller Foreningen står bag kåringen i samarbejde med Paul Mitchell hårprodukter og Job4player – vindertyper til erhvervslivet.

Det er spillerne fra Primo Tours dameligaen, 1. division og de danske udlandsprofessionelle, der har stemt. Den svenske bagspiller vandt ganske suverænt, da hun tegnede sig for 40 % af stemmerne.

Det var bestyrelsesmedlem i Håndbold Spiller Foreningen og håndboldspiller i Team Tvis Holstebro, Lærke Møller, der stod for at overrække pokal og gaver denne aften i Holstebro.

Håndbold Spiller Foreningen ønsker Nathalie Hagman tillykke med kåringen.