AT KUNNE FÅ EN KONTRAKTGENNEMLÆSNING HAR VÆRET EN KÆMPE HJÆLP

19-årige Mikkel Løvkvist er målmand og står til daglig på mål for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, og det danske herre-u20 landshold.

Mikkel skiftede før indeværende sæson fra Fredericia HK til BSH. Han henvendte sig her til Håndbold Spiller Foreningen for hjælp til rådgivning af sin kontrakt.

”At kunne få en ekstern kontraktgennemlæsning igennem Håndbold Spiller Foreningen har været en kæmpe hjælp. De ser tingene fra spillerens perspektiv, og har rådgivet mange andre før mig.”

Mikkels forældre var undervejs med på sidelinjen, og deltog også i kontraktgennemlæsning på Håndbold Spiller Foreningens kontor.

”Mine forældre og jeg vidste ikke ret meget om kontrakter, og vidste ikke hvad vi skulle være opmærksom på. Så at blive guidet igennem punkt for punkt med en rådgiver fra HSF betød, at vi kunne føle os trygge i processen. Det skabte en stor sikkerhed for os.”

Mikkel opfordrer samtidig andre unge håndboldspillere til at melde sig ind i Håndbold Spiller Foreningen:
”Uanset om man har brug for hjælp, er i tvivl eller pt. Ikke har brug for hjælp, så er HSF altid gode at have med i hånden. Jeg kan ikke se hvorfor man ikke skulle være medlem, og sørge for at man har sit bagland i orden, når man har brug for det.”

Husk at du som medlem altid kan få hjælp til en kontraktgennemlæsning hos Håndbold Spiller Foreningen. Mange spillere rådfører sig med HSF, hver gang de skal forhandle ny kontrakt. Kontakt os på kontakt@haandboldspiller.dk, så tager vi en snak og klæder dig bedst muligt på i forhold til de ting du skal være særligt opmærksom på.