Få indflydelse på håndboldens fremtid

SKAT tilbyder igen i år en unik mulighed for fleksible elevforløb til dig som elitesportsudøver! Vil du have en uddannelse hos SKAT som du kan falde tilbage på efter sporten?

Pressemeddelelse, 2/2-2015

SKAT har ansvaret for opkrævningen af told, skatter og afgifter mv. i Danmark og er en landsdækkende virksomhed, der opkræver omkring 950 mia. kr. om året. SKAT har afdelinger i det meste af Danmark med i alt ca. 6300 ansatte og kigger nu bl.a. mod elitesportens verden til deres elevforløb inden for specialet Offentlig Administration. 

- Da SKAT er en stor virksomhed har vi mulighed for at være fleksible med elevforløbet og kan være med til at give en idrætsudøver en uddannelse at falde tilbage på, når den sportslige karriere er slut. Samtidigt giver du som eliteidrætsudøver et indspark til SKATs mangfoldighed, hvilket vi ser som en stor fordel for hele organisationen, skriver SKAT i deres virksomhedsprofil på Job4player.

Hos SKAT har man i forvejen erfaringer med elitesportsudøvere - således har fodboldspiller Simon Nagel gennemført et elevforløb hos SKAT sideløbende med hans fodboldkarriere. Se en kort præsentationsvideo af det at være elev hos SKAT som elitesportsudøver HER.

Elevstillingerne er fordelt i hele landet, og du kan læse mere om stillingerne (såvel som ansøge) på SKATs hjemmeside www.skat.dk/elev.

Eleverne starter 1. september 2015 – der er ansøgningsfrist 28. februar 2015.

Har du spørgsmål til elevforløbet kontakt Annette Rye, HR Strategi og Udvikling hos SKAT, på mail annette.rye@skat.dk eller telefon 72 37 93 64.

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt uddannelses- og jobrådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.