Resultaterne fra weekendens Golden League-turnering

To sejre, et nederlag og en skade til Rasmus Lauge i Golden League.

Nyhed, 4/11-2013

I den første kamp lagde Frankrig bedst ud og Danmark havde svært ved at trænge igennem modstanderens forsvar. Selvom spillet forbedrede sig i løbet af halvlegen, måtte Danmark gå til pausen med stillingen 12:15. Efter pausen spillede Danmark meget bedre og ført an af Mads Christiansen kom Danmark foran 20:19 og føringen blev holdt kampen ud, som blev vundet 33:29. Dansk topscorer blev Mads Christiansen med syv scoringer.

Den anden kamp mod Kroatien var yderst tæt og hver eneste gang Kroatien fik skabt sig en føring blev den indhentet af Danmark. Ved pausen stod der 14-14 og i anden halvleg fortsatte det lige spil. Halvlegen vil dog desværre også blive husket for Rasmus Lauges korsbåndsskade, der holder ham ude i seks-syv uger. Til sidst i anden halvleg formåede Danmark at snuppe sejren med et enkelt mål. Topscorer for Danmark blev Mikkel Hansen med seks scoringer.

I tredje og sidste kamp mod de norske værter fik Danmark en god start, hvor flotte redninger og gode mål gav holdet en pauseføring på 17:14. I anden halvleg blev Danmarks spil dog alt for ukoncentreret og Norge formåede effektivt at udnytte de danske fejl. Wilbeks timeouts formåede ikke at rode bod på dette og Danmark måtte forlade banen med et nederlag på 32-26. Dansk topscorer blev Mikkel Hansen med seks scoringer.