Bliv kundekonsulent i Nykredit!

Nykredit udbyder nu i samarbejde med Job4player og Team Danmark fleksible jobmuligheder som Kundekonsulent i Nykredits Servicecenter i København.

Pressemeddelelse, 8/1-2013

I jobbet som Kundekonsulent vil du oparbejde høj faglighed om kerneprodukter ift. kunden indenfor områderne bank, realkredit og forsikring, samtidigt med du gennemgår en uddannelse i Nykredits serviceunivers.
Jobbet indebærer, at du "møder" kunden i telefonen og får ansvar for at hjælpe kunden med dennes henvendelse og det kan åbne op for mange specialiseringsmuligheder, eksempelvis kunderådgiver og analytisk specialist og samtidigt vil der på sigt være mulighed for adgang til Nykredits store spekter af jobmuligheder.

Hvad skal jeg have af erfaring?
Din baggrund er ikke altafgørende. Det vigtigste er, at du har erfaring med at arbejde med kunder. Du arbejder målrettet, er mødestabil, rutineret it-bruger og evner at skabe tillid hos kunderne. Du trives med mål og drives samtidig af at gøre en forskel for vores kunder.

Hvornår kan jeg starte?
Ansættelserne er med start den 1. marts 2013, hvor Nykredits træningsforløb på Servicecenter Akademiet starter. På Servicecenter Akademiet indgår du i et modulopdelt forløb på i alt 10-12 uger, hvor du bliver introduceret for både teori og praktik. Nykredit giver dig muligheden for at udvikle dine kompetencer til at yde den bedste kundeservice og rådgivning til kunder inden for bank, realkredit og forsikring – og forventer, at du kan og vil tilegne dig høj faglig viden.

Læs mere 
Du kan læse mere om jobmuligheden her.

Læs om håndboldspiller Mikael Fruelunds karrierevej i Nykredit her:

Ansøgningsfrist og yderligere informationer
Ansøgningsfristen er i annoncen sat til den 7/1, men skulle jobbet have din interesse skal du kontakte Funktionschef i Nykredit, Annette Frost på telefon 44 55 99 53 senest 14/1 2013.

Job4players CV database
Hvis du mangler et CV kan du som nuværende eller tidligere elitesportsudøver oprette dit CV i Job4players CV-database. Databasen er et unikt værktøj til at markedsføre din profil med fokus på de kompetencer, du har opnået i elitesporten, hvor du har været vant til konstant at skulle præstere, gå efter dine mål og indfri de forventninger, der er blevet stillet til dig.

Du kan oprette dit CV her: http://cv.job4player.dk/