Håndbold Spiller Foreningen har indgivet konkursbegæring mod Aalborg DH

På vegne af klubbens spillere har Håndbold Spiller Foreningen tirsdag d. 3. september 2013 indgivet konkursbegæring mod Aalborg DH.

Pressemeddelelse, 4/9-2013

Tirsdag d. 3. september 2013 indgav Håndbold Spiller Foreningen på vegne af spillerne i Aalborg DH konkursbegæring mod Aalborg DH. Dette skete på baggrund af manglende betaling af blandt andet løn til klubbens spillere. 

Det er nu Skifteretten i Aalborg, som skal behandle sagen og afsige konkursdekretet over den nordjyske klub. Behandlingen af sagen er berammet til fredag den 6. september. Direktør i HSF, Michael Sahl Hansen, udtaler:

- Vi begræder naturligvis den triste melding om, at Aalborg DH ikke kan betale løn. Det efterlader spillerne i en rigtig skidt situation i forhold til at finde nye klubber og processen har ikke været køn fra klubbens side. Nu arbejder vi på højtryk for at hjælpe spillerne videre hurtigst muligt. Der vil dog gå lidt tid før spillerne kan indgå nye kontrakter, da konkursdekretet skal afsiges og den kurator, der udpeges til at behandle sagen, siger ok til, at spillerne kan tegne nye kontrakter andetsteds. 

Håndbold Spiller Foreningen holder møde med spillertruppen onsdag i Aalborg. 

Spørgsmål bedes rettet til Michael Sahl Hansen på

40 18 75 10 eller michael.sahl@haandboldspiller.dk.