Gør karriere i sportens verden uden for banen! hummel kigger mod eliten

hummel er ny partner i Elitesportens Karrierepartnere og står klar med elevforløb, job- og karrieremuligheder til dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Et godt match for dig der gerne vil blive i sportens verden uden for banen og arbejde med sports- og sportsmodeprodukter!

27. maj 2016

I Elitesportens Karrierepartnere, som er et samarbejde mellem Team Danmark, Adecco og Job4player, byder vi velkommen til hummel.

-  Med sport som en væsentlig virksomhedsværdi er elitesportsudøvere uden tvivl en attraktiv målgruppe for os, når vi søger nye kollegaer, siger HR konsulent hos hummel, Maria Krysfeldt Rasmussen.

hummel står klar med mange forskellige job- og karrieremuligheder, alt afhængig af aktuelle jobåbninger og dine ønsker og kvalifikationer. Uddrag fra virksomhedspræsentationen:

”Hos hummel har vi mange forskellige job- og karrieremuligheder, alt afhængig af aktuelle jobåbninger og dine ønsker og kvalifikationer. Du kan f.eks. starte ud som kørende sælger (i hele landet), kontorelev (økonomi), indkøbselev, salgselev, kundeservicemedarbejder, Marketing praktikant, Marketing assistent mm. - eller søge andre aktuelt ledige stillinger på baggrund af dine kvalifikationer. Stillingerne befinder sig på vores hovedkontor i Aarhus, med undtagelse af stillingen som kørende sælger, der er aktuelt i hele landet.”

Læs mere om hummel og dine karrieremuligheder hos dem i deres virksomhedspræsentation på Job4player.

KLIK HER for at tilgå deres virksomhedspræsentation

 

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt karriererådgiver i 4player, Mette Schou Brix, på mail mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98.